Födelsedagspresent till syster

Födelsedagspresent till syster, i år igen – och du har fortfarande ingen idé? Vi hjälper dig på traven med några idéer som förhoppningsvis kan passa syrran!

  • Frågespel
    Självklart tipsar vi om frågespelet Allt om: träning och hälsa till syrran, i alla fall om hon gillar träning eller kan en hel del om kost!
  • Lyxmiddagen
    Man behöver ju faktiskt inte alltid gå ut och äta på restaurang. Lyxa till det och bjud syrran (och kanske resten av familjen) på lyxmiddag hemma. Välj ut rätter som du vet din syster gillar eller experimentera med något nytt som du tror blir hennes nästa storfavorit!
  • Coffee table book 
    Ibland orkar man inte läsa en lång roman, men att sjunka ner i soffan och bläddra i en härlig coffee table-bok, det orkar nog även syrran! Fundera på vad hennes intressen är och köp en fin bok på det temat – blommor, träning, motorcyklar eller inredning kanske kan vara något?
  • Gymkort
    Kanske tränar syrran redan på ett gym? Då kanske några månaders extra medlemskap  kunde vara något? Eller boka en PT-timme på närmaste fräscha gym – passar både den som tränar och den som kanske borde sätta igång.
  • Unna-sig plagget
    Har din syster kanske ett klädesplagg som hon har pratat om att hon ska köpa länge, men som hon aldrig verkar köpa? Eller finns det något plagg som hon borde ha i sin garderob som hon bara inte förstått att hon behöver ännu? Hjälp henne med ett riktigt unna-sig klädesplagg till födelsedagen!