Frågesport vuxna

Frågesport för vuxna – pröva på

Hämta gratis frågor

Är du på jakt efter en frågesport för vuxna? En som inte är för svår, en som inte är barnförbjuden och en som inte har massa onödiga regler? Päronspel är en frågesport för vuxna som du snabbt kommer igång med och som har lagom svåra frågor!

Frågesport för vuxna är en svår balansgång, där det gäller att frågorna är tillräckligt svåra – men samtidigt inte omöjliga. När vi skapade Päronspel ville vi att frågorna skulle vara utmanande men att du också skulle ha möjlighet att faktiskt kunna svaret då och då! Frågesport för vuxna har en tendens att innehålla frågor som ytterst få kan svaret på. Vi ville skapa någonting annorlunda.

Päronspel är en frågesport för vuxna med nischade ämnen. Vår version ”Allt om träning och hälsa” innehåller frågor kring just träning och hälsa. För dig som vill lära dig mer eller för dig som redan tror att du är grym på den sortens frågor! Frågorna är anpassade för vuxna men innehåller att från enkla frågor om olika övningar till svårare frågor om okända idrotter. Hur klarar du dig?

Här kan du ladda ner 10 testfrågor och se om du gillar det! 

Få gratis frågor

Eller varför inte använda frågorna för en tipspromenad!

Om frågesporten

Päronspel – Allt om träning och hälsa är en frågesport i klassiskt sällskapsspelsanda som är perfekt att spela med vänner och familj. Eller kanske som en isbrytare vid nästa parmiddag? Ni spelar med fysiska frågekort och svarar på frågor i olika kategorier. Hur lång tid ni önskar spela väljer ni själva och det är därför enkelt att sätta igång, även när middagen snart står på bordet. 

Känns ”träning och hälsa” inte som ett ämne för dig? Lugn, du behöver inte vara tränings- eller hälsoexpert för att spela! Frågesporten är ett perfekt tillfälle att lära dig mer på ett roligt sätt!