Födelsedagspresent till mamma

Födelsedagspresent till mamma – svårt att komma på vad du ska ge henne? Vi hjälper dig med några idéer på vägen!

  • Frågespel
    Såklart kommer vi tipsa om frågespelet Allt om: träning och hälsa till mamma, för gillar hon träning eller är kostintresserad kommer det passa som handen i (gym)handsken. 
  • Mammahelg
    Mammor uppskattar för det mesta att umgås med dig och att du dedikerar tid till bara mamma är oftast en god idé. Kanske kan ni åka iväg någonstans där hon gillar att vara, eller hitta på något som hon uppskattar – shopping, träningshelg eller kanske skogspromenad. Sen rundar ni av det hela med en trevlig gemensam middag, ute eller som du fixar till hemma! 
  • En feel good bok
    Är din mamma också en sådan som läser massa böcker? Kanske vet du någon som hon pratat om som skulle passa. Eller så läser hon inte så mycket, men du vet en suuuperbra bok som hon verkligen borde läsa.
  • PT-pass
    Personlig träning är ofta ganska dyrt och många unnar inte sig själva lyxen att någon annan styr upp ett bra träningsprogram till de. Oftast behövs det inte många passa för att man ska få en betydligt mer anpassad träning efter sina egna mål. Köp mamma ett eller ett par PT-timmar så hon får ett personligt anpassat träningsprogram. Det är mamma värd!
  • Hobby-prylen
    Drogs din mamma med i paddelhysterin, älskar att spela golf eller ägnar all sin tid åt att påta i blomlådorna på balkongen? Kanske saknar hon någon pryl för sin hobby, eller så är det dags att byta ut den där gamla vattenkannan från 1974? Sätt guldkant på mammas hobby med en genomtänkt hobbypresent.